torstai 3. maaliskuuta 2016

Viides viikko Sloveniassa

Keskiviikkona oli taas normaali skannausurakka edessä. Työpäivästä ei oikeastaan sen kummempaa.
Kun pääsimme töistä oli aurinkoinen ja hieno sää, päätimme, että lähdemme katsomaan Pirania tänään. Kävimme kotona syömässä, lähdimme sen jälkeen Koperin bussiasemalle kysymään bussia Piraniin. Nousimme Piranin bussiin, matka kesti 45 minuuttia. Tuona aikana ajoimme muun muassa Izolan ja Portorožin läpi.

Saavuimme Piraniin, lähdimme kiertelemään sen kapeita katuja. Piranissa oli todella hiljaista tuolloin, jos en väärin ymmärtänyt, Sloveniassa oli jonkinlainen juhlapäivä. Suurin osa Piranin kaupoista oli mennyt kiinni jo kello 18.00 aikaan. Noh, suljettujen kauppojen ja muutenkin yleisen hiljaisuuden takia emme viipyneet kauaa Piranissa. Edessä oli taas 45 minuutin bussimatka takaisin Koperiin.

Torstai taas normaali skannaamisen täytteinen työpäivä. Mietimme taas viikonlopun suunnitelmia, päädyimme lähtemään Mariboriin katsomaan Mariborin ja Ljubljanan välistä jalkapallo ottelua. 12.3-13.3 viikonloppuna ajattelimme vielä käydä kurkkaamassa Ljubljanan tarjonnan ja sunnuntaina menisimme Postojnaan vaikka bussilla.
Piranin keskusaukio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti