tiistai 16. helmikuuta 2016

Kolmas viikko Sloveniassa

Maanantaina teimme töitä pidempään, jotta päivät kuluisivat nopeammin. Illalla lähdimme käymään taas tarvitttavilla kauppareissuilla. Ruoka täälläpäin on todella halpaa, vähän alle viikon ruokatarpeet saa noin 40€. 
Kymmenen jälkeen lähdimme Juhon kanssa salille josta ostimme itsellemme salikortit viikko takaperin. Lähetimme myös tarvittavan  weekly reportin Goranille.

Tiistaina jatkoimme vielä Excelin ja kirjanpito ohjelman parissa. Työpäivästä ei mitään muuta mainittavaa. Aamulla Goran vastasi weekly reporttiimme, joka koski lähinnä kämppiksiämme, jotka eivät todellakaan olleet Slovenialaisia opiskelijoita, vaan 26 vuotiaita raksamiehiä. Sovimme Skype keskustelun illemmaksi.

2 kommenttia:

  1. Hei, miten Skypekeskustelu sujui? Sujuuko asuminen hyvin?

    VastaaPoista
  2. Skypekeskustelu sujui hyvin, saimme Goranilta ohjeeksi puhua kämppistemme kanssa, mutta ongelma on se ettei aikaa puhumiselle juurikaan ole. He lähtevät aamulla ennen meitä töihin, tulevat päivällä käymään kotona syömässä kun olemme töissä ja tulevat illalla kotiin kun olemme jo nukkumassa. Viikonloppuisin olisi mahdollisuus, jos he vain olisivat kotona, mutta lähtevät viikonlopuksi jonnekkin muualle. Ongelma on se, että viimeiset kaksi ja puoli viikkoa kämpän kunnossa pito (tiskaus, imurointi ja roskienvienti) ovat olleet minun ja Juhon harteilla.

    VastaaPoista