perjantai 19. helmikuuta 2016

Kolmas viikko Sloveniassa

Torstaina saimme töistä vapaapäivän, koska Ljubljanasta oli kaveri tulossa asentamaan koneillemme ohjelmia. Työantajamme päätti, että otamme torstain vapaaksi myös sen takia, että Teemu oli tulossa vierailemaan Koperissa.

Teemu saapui Koperiin 11 aikaan päivällä lähdimme kiertelemään kaupunkia ja esittelemään paikkoja Teemulle. Kävimme syömässä ulkona ja kiertelemässä Koperin vanhassa kaupungissa. Mitään ihmeellistä emme kerenneet tekemään, koska aikaa ei ollut riittävästi.

Perjantaina tulimme taas kello yhdeksäksi töihin, olimme aloittamassa uutta tehtävää, jossa meidän piti skannata yrityksen tietoja, mutta heti alkuun tuli mutkia matkaan kun kenelläkään yrityksestä ei skanneri toiminut. Saimme skannerin korjattua Juhon kanssa. Pääsimme aikasemmin kotiin, koska työnantajamme joutui lähtemään Ljubljanaan.

1 kommentti:

  1. Hei, kuulostaa siltä, että työtehtävät ovat olleet monipuolisia ja vaihtelevia. Kerrothan tehtävistäsi vielä lisää! Miten olet pärjännyt englannin kielellä? Mukava kuulla, että saitte vieraita Mariborista!

    VastaaPoista